social media

 Like Me Follow Me Follow Me

Saturday, 2 January 2021

GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)


Assalamualaikum dan salam semua. Ini adalah kali pertama blog Naimy Art bekerjasama dengan Agen Asmak Kak Ecah menganjurkan Giveaway. Harap mendapat sambutan.

Kami akan pilih 4 orang pemenang iaitu:

Seorang pemenang utama yang akan memenangi Minyak Herba Asmak 30ml bernilai RM39

3 orang pemenang saguhati yang akan memenangi RM5 setiap seorang.


Cara nak menang giveaway ni mudah je.. WAJIB follow step2 dibawah

1. LIKE dan Follow

2.Copy salah satu banner di atas dan.buat satu post dengan tajuk "GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)" dan backlink post anda ke post ini.

3. Tinggalkan link penyertaan korang di bahagian komen post ini. Tu je.

4, Pastikan anda adalah warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia. Senang kan.


Pastikan anda membuat semua step di atas untuk tersenarai sebagai peserta.

?Pemilihan pemenang adalah secara rawak

?Giveaway akan tamat pada 1 Febuari 2021

?Pemenang akan diumunkan dalam tempoh masa 2minggu selepas tamat tarikh GIVEAWAY


Apa tunggu lagi? Join lah SEKARANG!!!


15 comments:

  1. saya join ya =)

    http://at-tarmizi.blogspot.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    ReplyDelete
  2. sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    ReplyDelete
  3. saya join dan support
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    ReplyDelete
  4. takpe jumpa dah..heheh

    Bismilah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    FB: NURNASUHA MOHD FADZIL
    IG : SUHXJ_

    ReplyDelete
  5. Wahh..menarik ni..dapat minyak asmak. Sisyat nak join juga laa ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join lah...suka saya kalau awak pun join...

      Delete
  6. Aslm.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    Ig: addahus
    Fb: Adda Ahmad

    ReplyDelete
  7. saya join!
    https://www.anakdenesor.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    ReplyDelete
  8. aduh. baru nak join.
    aida xde insta :(

    anyway, good luck to semua ye.
    minyak ni aida ada. da separuh botol dah.
    bagus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. join lah aida....mana tahu bertuah dapat minyak ni lagi...boleh buat standby kalau yang lama habis..

      Delete
  9. http://www.aimisyahirah.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html

    ReplyDelete
  10. Join

    http://www.zianaeunos.com/2021/01/giveaway-minyak-herba-asmak-by-kak-ecah.html?m=1

    ReplyDelete